K+ Nettverket


Fremtidens kommune

Jobber du med innovative og digitale utviklingsprosjekter i din kommune? Er du leverandør av slike prosjekter? Da kan nettverket K+ være et sted å bli medlem

K+ i NorStella er en fysisk og digital møteplass som skal inspirere, lære og motivere kommunalt ansatte gjennom krevende digitale omstillingsprosjekter

"Fremtidens kommune er tilpasset brukernes behov, og lar innbyggerne og ansatte kommunisere via digitale flater" 

1.

"Det finnes sensorer i hjemmene til innbyggerne, slik at folk kan bo lengre hjemme! 

2.

"Digitale læringsmidler er en integrert del av barnas skolehverdag, og ansattes arbeidsprosesser understøttes av helhetlige digitale løsninger hvor informasjonen flyter godt" 

3.

"De digitale løsningene skaper muligheter for samhandling, en enklere hverdag og en mer effektiv forvaltning gjennom et reelt digitalt førstevalg"

4.

"Vi ønsker å skape en digital kommune som er designet for det digitale samfunnet vi lever i. Denne kommunen tilbyr innbyggere og næringsliv tjenester som er tilgjengelig digitalt 24/7"

5.

"Den digitale kommunen skal være en ledestjerne for kommunene i digitaliseringsarbeidet" 

6.

"Kommunen skal være et utstillingsvindu for digitale muligheter, og kan brukes som beslutningsgrunnlag for kommuner som skal prioritere hvilke tjenester som skal digitaliseres"

7.

Intervju med Cecilie Møller Endresen - Seniorrådgiver og koordinator for ressursteamet Østlandet. 

Innovative anskaffelser - kun for de store kommunene?

Cecilie Møller Endresen fra Nasjonalt program for leverandørutvikling forteller hva de er; Pådrivere, tilretteleggere, fasilitatorer for innovasjon for fremtidsrettede løsninger i utgangspunkt ved behov i offentlige anskaffelser. De etterspør nye og bedre løsninger i markedet gjennom offentlige anskaffelser.

Vil du høre hva Cecilie Møller Endresen har å dele?

Legg igjen din e-post og få tilsendt link til webinaret fra NorStella.

Intervju med Gunnar Crawford - smartsjef i Stavanger kommune

Vil du høre hva "Kvikktest" er?

Hør smartbysjef Gunnar Crawford dele sine erfaringer om hvordan næringslivet kan utvikle og teste helt nye løsninger i samarbeid med kommunen og innbyggere uten en tung bevisbyrde rundt tidligere leveranser! Alt i løpet av 6 måneder. Er det egentlig mulig?

Legg igjen din e-post og få tilsendt link til webinaret fra NorStella.

Fra Servicekommune til Samskapingskommune?

Hva legger Gjøvik kommune i ordet Samskapingskommune? Hvorfor har de startet ByLab prosjektet og hva har de erfart så lang?

NorStella og nettverket K+ har som mål å plukke opp relevante og spennene prosjekter som andre kommuner kan bli inspirert av og kanskje lære noe av?

Er du nysjerrig på hva Anne Marthe Zettervall, prosjektleder i Gjøvik kommune  har å dele?

Legg igjen din epost adresse og få tilsendt link til webinaret.

Forenklet barnehageopptak sparer Nordreisa kommune for 70-80 % manuell saksbehandling

28.10.19

 

Vi gratulerer våre K+ nettverksmedlemmer Nordreisa kommune og Digital Medarbeider AS som nå kan vise til målbare gevinster ved innføring av kunstig intelligens og en proaktiv tjeneste for barnehageopptak. Søknadene er i all hovedsak forhåndsutfylt hvor innbyggerne kun behøver å gi informasjon om ønsket oppstart, antall dager i uken og eventuelt spesielle behov. Søknadene blir behandlet av kunstig intelligens basert på regelstyring og tildeler barnehageplasser automatisk. Tjenesten innebærer en forenkling for innbyggerne som søker, og en enklere hverdag for de kommunalt ansatte. Les hele artikkelen på Nordreisa kommune sine sider

Mer informasjon om selve tjenesten finner du her.

De som ønsket kunne teste ut tjenesten og få medlemskap i K+ ut året.

Webinar 26. april 2019

Møt Stavanger kommune – den mest næringsvennlige kommunen i 2018!

Hvorfor lykkes Stavanger kommune i sin næringslivsatsning? Få tips og råd fra næringssjef Anne Woie.

Vi gratulerer Haram og Stavanger kommune med prisen for beste vertskapskommune for næringslivet for 2019! 

Kommunalpolitisk Toppmøte 9. april 2019
Intervju med rådmennene Turid Hanken fra Haram Kommune og Per Kristian Vereide fra Stavanger kommune fra Kommunalpolitisk Toppmøte - vinnerne av beste vertskapskommune for næringslivet!

Velkommen til K+ Nettverket!

BLI MEDLEM I NORSTELLA

NorStella er den digitale brobygger mellom offentlig og privat sektor. Det er en nøytral møteplass for å dele og bli inspirert til en ny digital fremtid. Nettverket K+ i NorStella er etablert for deg som jobber med digitale utviklingsprosjekter i kommunen. 

NorStella og Digital Medarbeider har startet en webinarserie - første webinar ble arrangert 31. oktober og det kan du se nedenfor! 

Hvis du ønsker å møte nye samarbeidspartnere og likesinnede som står ovenfor samme problemstillinger kan nettverket K+ være et sted å bli medlem - se mer under linken nedenfor.

WEBINAR  -  3 GODE RÅD OM DIGITAL UTVIKLING INNEN HELSE OG OMSORG!

Her er vårt første webinarer for deg som jobber i kommunesektoren! Sendt 31. oktober 09.00 - 09.20. 

 

Hva gjør bydel Nordre Aker i Oslo for å sikre god digital utvikling innen Helse- og omsorg? Møt Camilla Glasø, avdelingsdirektør for helse og mestring, og hør henne dele sine 3 beste råd. Webinarene arrangeres i samarbeid med Digital Medarbeider, og det første under er kostnadsfritt for deg.

K+ Nettverket er et samarbeid mellom NorStella og Digital Medarbeider

© 2020 by NorStella

  • White Facebook Icon
  • White LinkedIn Icon
  • Hvit Twitter Ikon