top of page
OIL.png

Virtuell Innovasjonsfrokost med Alfred Tolle

OIL MasterClass.png
Fredag 15. januar (kl 08:30 - 09:45)

Open Innovation Lab of Norway er glade for å sette opp årets første MasterClass-Kickoff, med selveste Alfred Tolle som førstemann ut. Vi har bedt ham om å introdusere oss til 2021 under vignetten "Innovasjonsledelse for utfordrende tider", og Alfred lover å tilby gode tips for å gi deg økt innovasjonskraft. Det vil også bli et kort sammendrag av høydepunktene fra CES 2021.
 

Alfred Tolle har ikke bare vært sjef for Lycos og sjef for Nord-Europa i Google, han har også blitt en global autoritet i området "Ledelse som en tjeneste". Han er grunnlegger og styreleder for en ideell forening, Wisdom Together, som jobber med transformasjon og endringsinitiativer som omfavner et helhetlig perspektiv.

Alfred peker på tre innsikter som aldri har vært viktigere enn i 2021, - og gir konkrete tips for deg som jobber med innovasjon i det daglige. Tips som vil spare deg MYE tid!
 

OIL Masterclass

OIL Masterclass er en webinar-serie fra Open Innovation Lab of Norway, hvor vi inviterer inn ledende internasjonale eksperter fra sitt fagfelt for å dele innsikt i viktige problemstillinger vi som innovasjonsledere møter.

bottom of page