top of page

Mixed forvirring!

Jon Arve Risan, NorStella

Vi har sakset følgende fra Helge Skriverviks blogg:

Problemet med AI er mennesker" skrev MIT Sloan Management Review forleden. AI serverer store muligheter, mye forvirring og mange skuffelser. Machine Learning er mindre forvirrende, men like utfordrende. Så kommer DL, BI, BD, VR, AR og MR - alle med ivrige leverandører i ryggen som mener å ha verdens viktigste nyvinning å tilby.

I dette virvaret av forkortelser og teknologier er det ikke lett å navigere. Ikke er det nødvendig heller, men det er nødvendig med tilstrekkelig forståelse til å velge bort det som ikke er relevant.

Innledning til en høst der AI/ML, Augmented/Mixed Reality, Blockchain, verktøy og nettverksteknologi blir blant gjengangerne. Sammen med relasjonen mellom teknologi og organisasjon. Problemet MIT Sloan Management Review påpeker er at vi bruker for lite tid på å forandre/tilpasse mennesker. Ikke rart vi har utfordringer med utnyttelse av teknologien ...

NorStella har derfor valgt Mixed Reality som vårt tilbud hva gjelder nye muligheter denne høsten. Ikke unaturlig har vi også valgt Helge Skrivervik som keynote speaker.

 

Kom og hør om det, test det, opplev det og forstå det torsdag 07. februar 09:00-14:00 Felix Konferansesenter i Oslo.

Link til blogg-innlegget: https://www.mymayday.com/foredrag/kunder/kommentar-1708-mixed-reality-norstella.pdf/pdf_view

bottom of page