top of page

Midtveis!

Av Jon Arve Risan, styreleder for NorStella

Det er første gang jeg skriver sommerhilsen i juni og er bekymret for om sommeren er over.

La oss tro at klimaet ikke har gått helt av skaftene. Riktignok er det spådd at det vil regne mindre der det regner lite fra før, og mer der de synes de allerede har fått mer enn nok. Ingen tilfeldighet at NorStella hadde bærekraft som et av temaene i 2017.

NorStella fokuserte tradisjonen tro på Nye Muligheter i februar. Denne gangen var temaet Augmented Reality. Et virkemiddel for å bygge modeller av en virkelighet som får oss til å forstå. Neste år ser vi på en ny mulighet. Send gjerne inn forslag.

Senere på våren satte vi igjen søkelyset på kommunesektoren og drøftet ulike årsaker til at det går så vidt sakte i denne sektoren der mulighetene og behovene er så vidt store. 10. oktober vil vi gjøre det samme med Helsesektoren.

Underskogen i NorStellas virksomhet er nettverksgruppene som enten lever i kraft av seg selv eller i naturlig symbiose med våre konferanser. Jevnt over har det vært minst en aktivitet i måneden.

Nå tar ildsjelene i nettverket en velfortjent ferie for å komme styrket igjen i august. La oss håpe de i løpet av disse åtte ukene får god tilførsel av D-vitamin slik at medlemstilbudet til våre nettverksmedlemmer blir minst like godt resten av året som det det har vært til nå.

Følg med på vårt årshjul og finn frem til tilbud som passer deg. Finner du ingenting så ta initiativ til nye tiltak. Det er stor solhøyde i NorStella.

Som stolt styreleder ønsker jeg derfor alle ihuga lesere og interessenter en riktig god sommer!

bottom of page