top of page
NorStella arrangement
Årskalender
NorStella årskalender 2017

Klikk for større bilde

Nyheter & publikasjoner

God Jul!

Så har vi igjen kommet til den tiden da tape og tråd må finnes frem for å bli brukt så ofte at de like godt kan bli liggende fremme på stuebordet. Vi snakker selvsagt om julen. Dette er den tiden på året da vi kanskje utøver den mest outrerte form for samhandling og de som ikke samhandler blir som alltid stående ensomme utenfor fellesskapet.

Lei av møter eller av ørkesløse diskusjoner i grupper?

Det tilbringes mye tid i situasjoner hvor mangel på struktur har vært strukturen, og mangel på resultat og banebrytende konklusjoner har vært det mest fremtredende ved resultatet.

 

NorStella har i flere av våre aktiviteter oppdaget at Lean Coffe ofte er et godt alternativ for meningsfull diskusjon med godt engasjement og opplevelser av typen «det har jeg ikke tenkt på».

 

Vi har derfor oversatt metoden til norsk og anbefaler den gjerne i ulike sammenhenger. Deltagere i våre innovative og nettverksbaserte aktiviteter burde etter hvert ha blitt godt kjent med den.

 

Søker du på www med søkeordet Lean Coffee vil du finne at det er mange som har høstet de samme erfaringene som oss. Flere har dratt metoden og mindsettet over på nye agile bruksområder.

 

NorStella vil i tillegg til metoden slå et slag for «Lean Coffee Table». Dette ivaretar prosesser ut over ett møte med andre ord regelmessigheten knyttet til behovet.

 

Vi gjør for ordens skyld oppmerksom på at begrepene Lean Coffe og Lean Coffee Table er mønsterbeskyttet. De kan derfor brukes i ideell virksomhet, men ikke utnyttes kommersielt.

1 / 15

Please reload

NorStellas arbeid
bottom of page