top of page

Julehilsen fra NorStella!

Jon Arve Risan, NorStella

Så har vi igjen kommet til den tiden da tape og tråd må finnes frem for å bli brukt så ofte at de like godt kan bli liggende fremme på stuebordet. Vi snakker selvsagt om julen. Dette er den tiden på året da vi kanskje utøver den mest outrerte form for samhandling og de som ikke samhandler blir som alltid stående ensomme utenfor fellesskapet.

Samhandling og jul er ikke et spesielt fokus for NorStella. Resten av året er det. Vi prøver etter beste evne å bidra til friksjonsfri digital samhandling på en rekke områder. Lurer du på hvilke, se deg rundt på nettstedet vårt. I løpet av året er det publisert og arrangert innenfor mange ulike tema.

I beit for julepresang? Gi bort en opplevelse for eksempel knyttet til NorStella Nye Muligheter 7. februar. Denne gang med fokus på Mixed Reality hvor virkeligheten og de digitale mulighetene smelter sammen til helt nye opplevelser. Med en slik julepresang får mottakeren mulighet til å høre om det, se det og prøve det i virkeligheten. 7. februar er dagen hvor denne muligheten er en realitet. Påmelding via denne siden.

Utover dette gjenstår for oss som bruker litt ekstra med tid på NorStella, å ønske dere andre en riktig God jul og et tilsvarende nytt år! Følg med oss inn i 2018!

bottom of page